Op 1 juli 2002 opende Mari van Boven zijn splinternieuwe tweewielerspeciaalzaak in Helmond aan het Utrechtplein. Hiermee zet hij een nieuwe stap met het fietsenmerk Flanders in Nederland. Zowel voor wedstrijdfietsen als voor de weg en het veld, als voor fietsen voor woon/werk- en schoolverkeer.
Hij verzorgt niet alleen de import van deze fietsen, maar is ook het adres voor al uw overige fiets wensen. Tevens het adres voor alle reparaties, in de zeer goed uitgeruste werkplaats.

Inmiddels is Mari van Boven Fietsen uit zijn jasje gegroeid en in 2004 verhuisd naar een groter pand aan het Rakthof in Helmond. Niet alleen zijn pand wordt groter ook zijn assortiment.
Zo komen er ook onder andere de merken; TREK, QWIC, CORTINA, RIH en VOGUE en weet hij hiermee een mooie collectie van fietsen neer te zetten.
Ook voor tweedehands fietsen kunt u bij hem terecht. En met dit alles is Mari van Boven fietsen een zeer gewaardeerd tweewielerspeciaalzaak in Helmond.

Op 1 April 2011 opent Mari zijn tweede filiaal aan de Mierloseweg met zijn broer Harold van Boven in leiding. Ook dit filiaal is voorzien van alle gemakken . Voor het dagelijks fietsgebruik beschikt de zaak over een zeer ruim aanbod stadsfietsen, elektrische fietsen, kinderfietsen en natuurlijk een divers assortiment tweedehands fietsen. De zaak biedt tevens een ruim assortiment fietsonderdelen, fietsstoeltjes en accessoires voor alle soorten fietsen maar ook fietskleding, schoeisel, helmen en brillen van diverse gerenommeerde merken.

Medio begin 2021 zal bij Mari van Boven Fietsen Stunt steps, BMX, Skeelers en Skateboards in het assortiment worden opgenomen.

Kom dus eens kijken bij Mari van Boven fietsen en laat u persoonlijk adviseren zodat u de fiets vindt die perfect bij u past!