Op 1 juli 2002 opende Mari van Boven zijn gloednieuwe fietsenwinkel in Helmond, gelegen aan het Utrechtplein. Deze stap markeerde de introductie van het fietsenmerk Flanders op de Nederlandse markt, waarbij een breed scala aan fietsen werd aangeboden, van wedstrijdfietsen tot alledaagse verkeersfietsen. Mari van Boven verzorgde niet alleen de import van deze fietsen, maar bood ook een uitgebreide service voor alle fietsgerelateerde behoeften, inclusief reparaties in zijn goed uitgeruste werkplaats.

Na twee jaar groeide de winkel uit zijn voegen en in 2004 verhuisde Mari van Boven Fietsen naar een groter pand aan het Rakthof in Helmond. Dit ging gepaard met een uitbreiding van het assortiment, inclusief merken zoals TREK, QWIC, CORTINA, RIH, en VOGUE, waarmee hij een indrukwekkende collectie fietsen aanbood. De winkel werd een gewaardeerde bestemming voor zowel nieuwe als tweedehands fietsen.

Op 1 april 2011 opende Mari samen met zijn broer Harold van Boven een tweede vestiging aan de Mierloseweg. Ook deze locatie bood een uitgebreide selectie van dagelijkse en speciale fietsen, evenals een breed assortiment aan fietsonderdelen, accessoires en kleding van verschillende topmerken.

Begin 2021 breidde Mari van Boven Fietsen het aanbod verder uit met stuntsteps, BMX-fietsen, skeelers en skateboards.

Bezoek Mari van Boven Fietsen en ontdek persoonlijk advies om de ideale fiets te vinden die perfect aansluit bij uw wensen!